Europa Conference League

Παυλίδης: «Αυτές τις νίκες τις ονειρεύεσαι από παιδί»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε για το γκολ του και τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο, λέγοντας αυτά τα επιτεύγματα αποτελούσαν παιδικό όνειρο.

Για τη χθεσινή νίκη της Άλκμααρ στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο, αλλά και για το γκολ που σημείωσε ο ίδιος κόντρα στην ομάδα της Ρώμης μίλησε ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν είναι «καυτός», μετρώντας 17 γκολ και 9 ασίστ, ανέφερε πως τέτοια επιτεύγματα αποτελούν όνειρο για τον ίδιο, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα έχει πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Ολλανδία.

«Ήταν ένα ξεχωριστό γκολ και μια σπουδαία νίκη για μένα. Είναι κάτι που ονειρεύεσαι από παιδί. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο είναι λογικό να θέλεις να νικήσεις. Στα πρώτα 15 λεπτά δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Μετά το γκολ της Λάτσιο αρχίσαμε να αγωνιζόμαστε όπως συνήθως κάνουμε. Είχαμε μεγαλύτερο κατοχή μπάλας. Ήταν πολύ σημαντικό που σκοράραμε πριν το ημίχρονο. Πετύχαμε ένα ακόμη όμορφο γκολ στην επανάληψη. Πρόκειται για μια εξαιρετική νίκη ενόψει της ρεβάνς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x